BFFHunddagis

bffhunddagis

Hej!

  Mitt namn är Eddie! Det är jag som driver BFF Hunddagis. Jag har drivit hunddagis sedan 2010 och har varit aktivt i alla dessa år och har stor erfarenhet av alla hundraser, stora som små.

  Jag har alltid haft intresse för djur, speciellt för hundar. Hundar har funnits i hela min uppväxt. Jag fick min första egna hund när jag var 10 år gammal. Det var en Grand danois tik som hette Kelly. Jag har lärt mig jättemycket om hundar genom alla dessa år och tycker att det är helt underbart att jobba med dem. Har haft en underbar Rottweilertik som hette Bunny som vi tränade i agility och allmänlydnad samt tävlingslydnad. Hon var den gladaste och snällaste Rottweiler som man kunde träffa men gick tyvärr bort för tidigt. Nu har jag en labbetik som heter Selma som är världens gladaste och snällaste labrador retriever och såklart hungrigast i hela världen.

Hejsan! 

  Fanny heter jag och jobbar som platsansvarig på Skälbyvägen 4, där jag har jobbat sedan hösten 2021.
Jag pluggar nu en 2 årig hunddagis utbildning på distans och tycker de är så roligt att samarbeta med mina kollegor för att se till att alla hundar trivs och har de bäst! 

  Jag har alltid haft ett stort intresse för djur, varit hästtjej hela mitt liv och familjen har haft hundar i flera år. Så detta jobb passar mig perfekt. Min familj har nu två hundar, Calle en Bichon havanais och Pewdie en pomeranian som ibland får hänga med mig på jobbet. 

 

Hejsan. 
 
  Jag heter Moa och jag jobbar på Skälbyvägen 4. Jag har varit på plats sedan mitten på juli 2022. Jag har tidigare jobbat med hästar och drivit tävlingsverksamhet, men efter mycket skador har jag bestämt mig för att byta till lite mindre fyrbenta djur. 
 
  Jag älskar att få spendera mina dagar med djur så därför är jag tacksam att kunna ha det här jobbet. Min familj har en hund som heter Simba, en jakt golden som älskar att ta långa promenader i skogen och bada.

Hejsan! 

  Jessica heter jag. Mig hittar ni på skälbyvägen 16 där jag har jobbat sedan januari 2022. Jag har länge velat jobba med hundar och valde därför att satsa på detta fantastiska yrket. Att arbeta som hundförare är en riktig dröm! 

  Jag älskar att få tillbringa dagarna med alla härliga hundar. Jag själv har en egen hund som heter Tindra, hon är en Chihuahua/Papillon tik född 2010. Hon är en pigg glad pensionär med tydliga åsikter!

Hej hej!

  Mitt namn är Smilla och jag jobbar på Skälbyvägen 16. Hundar har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta så att få jobba med dom är underbart!

  Jag har tidigare haft en amstaff men nu har jag en finsk lapphund som heter Meesha. Världens snällaste tjej som brukar hänga med på dagis och som är en riktig chillare! Finns inget bättre än att få umgås, mysa och utvecklas med alla pälsklingar varje dag!

Hej!

  Mitt namn är Claudia och jag jobbar på  Tingsvägen 28. Innan jag började på BFF Hunddagis jobbade jag på en veterinär klinik samt ett annat hunddagis.

  Jag ser framemot att bygga upp en härlig relation med alla hundar och ägare på BFF Hunddagis.

  Som person är jag väldigt lugn och ordningsam. Jag ser framemot att skapa mer erfarenhet och utvecklas. Hoppas att jag kommer träffa er många gånger framöver.

Scroll to Top