BFFHunddagis

bffhunddagis

  Mitt namn är Eddie! Det är jag som driver BFF Hunddagis. Jag har drivit hunddagis sedan 2010 och har varit aktivt i alla dessa år och har stor erfarenhet av alla hundraser, stora som små.

  Jag har alltid haft intresse för djur, speciellt för hundar. Hundar har funnits i hela min uppväxt. Jag fick min första egna hund när jag var 10 år gammal. Det var en Grand danois tik som hette Kelly. Jag har lärt mig jättemycket om hundar genom alla dessa år och tycker att det är helt underbart att jobba med dem. Har haft en underbar Rottweilertik som hette Bunny som vi tränade i agility och allmänlydnad samt tävlingslydnad. Hon var den gladaste och snällaste Rottweiler som man kunde träffa men gick tyvärr bort för tidigt. Nu har jag en labbetik som heter Selma som är världens gladaste och snällaste labrador retriever och såklart hungrigast i hela världen.

 

Hejsan!

  Fanny heter jag och mig hittar ni på Skälbyvägen 4 där jag jobbat sedan hösten 2021. Jag har alltid varit intresserad av djur, speciellt hästar och hundar så ett jobb som detta har varit en dröm! Är så roligt att få tillbringa dagarna med alla vovvar och samarbeta med mina kollegor för att se till att alla hundar trivs och har de bäst! 

  Min familj har två hundar, Calle en Bichon havanais och Pewdie en pomeranian som ibland får hänga med mig på jobbet. Har haft planer på att köpa en egen hund men har nyligen blivit med häst så får nog ta ett djur i taget tyvärr!

Hallå där! 

  Smilla heter jag, 20 år gammal och jobbar på Skälbyvägen 4 sedan December 2021. Hundar har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta så det här jobbet är något jag verkligen trivs med!

  Jag har alltid haft hund i mitt liv, när jag var liten hade jag o min familj en amstaff, och nu har vi en finsk lapphund på 6 år som heter Meesha. Meesha är världens snällaste tjej och brukar hänga med på dagis.

Hejsan! 

  Jessica heter jag. Mig hittar ni på skälbyvägen 16 där jag har jobbat sedan januari 2022. Jag har länge velat jobba med hundar och valde därför att satsa på detta fantastiska yrket. Att arbeta som hundförare är en riktig dröm! 

  Jag älskar att få tillbringa dagarna med alla härliga hundar. Jag själv har en egen hund som heter Tindra, hon är en Chihuahua/Papillon tik född 2010. Hon är en pigg glad pensionär med tydliga åsikter!

   

Scroll to Top