BFFHunddagis

bffhunddagis

   Mitt namn är Eddie och det är jag som driver BFF Hunddagis som tidigare har varit EE Hunddagis. EE Hunddagis startades år 2010 och har varit aktivt i alla dessa år. Vi hade tre hunddagislokaler i Sollentuna men nu har vi delat på verksamheten men vi fortsätter som förut med ett nytt namn. Jag tar hand om båda två hunddagislokalerna i Häggvik med samma rutiner som vi tidigare haft.

   Jag har alltid haft intresse för djur, speciellt för hundar. Hundar har funnits i hela min uppväxt. Jag fick min första egna hund när jag var 10 år gammal. Det var en Grand danois tik som hette Kelly. Jag har lärt mig jättemycket om hundar genom alla dessa år och tycker att det är helt underbart att jobba med dem. Har haft en underbar Rottweilertik som hette Bunny som vi tränade i agility och allmänlydnad samt tävlingslydnad. Hon var den gladaste och snällaste Rottweiler som man kunde träffa men gick tyvärr bort för tidigt. Nu har jag en labbetik som heter Selma som är världens gladaste och snällaste labrador retriever och såklart hungrigast i hela världen.

   Jag heter Linn och har jobbat på dagiset sedan september 2019. Med mig på jobbet har jag Gizmo, en schapendoes hane född juni 2019. Han är en liten galning med ett hjärta av guld och en arbetslust som aldrig tar slut! Jag har alltid varit intresserad av djur och är utbildad djurvårdare på nivå två. Tidigare har jag bland annat arbetat på veterinärklinik och i djuraffär och jag har även tillbringat en del tid utomlands där jag volontärarbetat med djur på olika sätt.


   Nu känns det dock som att jag har hittat rätt – både jag och Gizmo trivs helt fantastiskt bra med att få tillbringa dagarna med alla härliga fyrbeningar (och tvåbeningar såklart!) på dagiset!

  Hej! Lovisa heter jag och sedan oktober 2020 jobbar jag på Skälbyvägen 4. Med mig på jobbet har jag min mops Zally, under öppning och stängning ser ni henne snarka i soffan. Jag har jobbat på hunddagis tidigare och älskar att få tillbringa dagarna med alla härliga hundar!

   Hej! Matilda heter jag och jag har jobbat på dagiset sen augusti 2018. Jag har tidigare pluggat spel med inrikting grafik men bytte bana och valde att satsa helhjärtat på hundar och nu går jag en hunddagisutbildning på distans. Mig hittar ni på Skälbyvägen 16 med personalhundarna Nisse och Ticca! 

   Hej! Jag heter Isabella och har jobbat på Skälbyvägen 16 sedan december 2020. Jag har tidigare pluggat kriminologi och psykologi, men har drömt om att få jobba med hundar så länge jag kan minnas. Jag har ingen hund själv, så jag finner glädje i att få ta hand om andras vovvar istället! Bland annat spenderar jag mycket tid med min pojkväns femåriga boxerhane Gösta 🙂

Scroll to Top