BFFHunddagis

bffhunddagis

Hej!

  Mitt namn är Eddie! Det är jag som driver BFF Hunddagis. Jag har drivit hunddagis sedan 2010 och har varit aktivt i alla dessa år och har stor erfarenhet av alla hundraser, stora som små.

  Jag har alltid haft intresse för djur, speciellt för hundar. Hundar har funnits i hela min uppväxt. Jag fick min första egna hund när jag var 10 år gammal. Det var en Grand danois tik som hette Kelly. Jag har lärt mig jättemycket om hundar genom alla dessa år och tycker att det är helt underbart att jobba med dem. Har haft en underbar Rottweilertik som hette Bunny som vi tränade i agility och allmänlydnad samt tävlingslydnad. Hon var den gladaste och snällaste Rottweiler som man kunde träffa men gick tyvärr bort för tidigt. Nu har jag en labbetik som heter Selma som är världens gladaste och snällaste labrador retriever och såklart hungrigast i hela världen.

Hejsan! 

  Fanny heter jag och jobbar som platsansvarig på Skälbyvägen 4, där jag har jobbat sedan hösten 2021.
Jag pluggar nu en 2 årig hunddagis utbildning på distans och tycker de är så roligt att samarbeta med mina kollegor för att se till att alla hundar trivs och har de bäst! 

  Jag har alltid haft ett stort intresse för djur, varit hästtjej hela mitt liv och familjen har haft hundar i flera år. Så detta jobb passar mig perfekt. Min familj har nu två hundar, Calle en Bichon havanais och Pewdie en pomeranian som ibland får hänga med mig på jobbet. 

 

Hej hej!

  Mitt namn är Anna-Sara och jag jobbar på Skälbyvägen 4. Få saker gör mig så glad som hundar, så det är verkligen ett sant nöje att få spendera varje dag med de fantastiska hundarna vi har här!

  Hundar har alltid varit väldigt närvarande under min uppväxt, och nu för två år sedan skaffade vi oss en egen liten kille. Han heter Gunnar och är en väldigt lugn men lekfull chihuahua. Det bästa vi vet är att vara på landet och promenera i skogen, och sedan komma in och mysa i värmen!

Hejsan! 

  Jessica heter jag. Mig hittar ni på Skälbyvägen 16 där jag har jobbat sedan januari 2022. Jag har länge velat jobba med hundar och valde därför att satsa på detta fantastiska yrket. Att arbeta som hundförare är en riktig dröm! 

  Jag älskar att få tillbringa dagarna med alla härliga hundar. Jag själv har en egen hund som heter Tindra, hon är en Chihuahua/Papillon tik född 2010. Hon är en pigg glad pensionär med tydliga åsikter!

Hejsan! 
  
  Mitt namn är Moa och jag jobbar på Skälbyvägen 16. Djur har alltid legat mig varmt om hjärtat, speciellt hundar. För snart 3 år sedan skaffade jag min egna hund Simba som är en Amerikansk Cocker spaniel, han älskar att vara med på alla olika aktiviteter och nu får han även följa med på dagis.  
  Att jobba på hunddagis var en barndomsdröm och det känns väldigt roligt att faktiskt få möjligheten att göra det nu, det är precis lika roligt som jag hade tänkt mig. Förutom hundar har hästar varit ett intresse som följt mig genom livet.
 
 
 

Hej!

  Mitt namn är Angelica och jag jobbar på Tingsvägen 28. Innan jag började på BFF så drev jag ett mobilthunddagis. 

  Hundar har alltid varit ett stort intresse för mig och älskar att jobba med dem. Själv har jag två pensionärs damer Orchid som är en greyhound blandning och Bella som är en mix mellan amstaff och husky. Har en gymnasieutbildning i djursjukvård och en hundfrisör utbildning.

Hej!

  Mitt namn är Linda och jag jobbar som hundförare på Tingsvägen 28. Innan jag började på BFF så jobbade jag som dagmatte och personligassistent.

  Under min uppväxt hade jag en Rhodesian ridgeback och en Chinese crested. Jag fick stort intresse för hundar i tidig ålder så att få jobba med dem fantastiska hundarna som vi har här hos oss på BFF Hunddagis är verkligen lycka för mig!

Scroll to Top