BFFHunddagis

bffhunddagis

En dag på dagiset

Våra dagliga rutiner

  Hunden kan lämnas mellan 07:00-09:00 och hämtas mellan 15:00-18:00. Det går att hämta hunden vid lunchtiden när vi är tillbaka efter första promenaden men då måste ni meddela personalen när ni lämnar hunden på morgonen. 

  Hundarna får sina lekstunder och promenader under dagen, varje dag. De får en promenad på förmiddagen och en på eftermiddagen. Rastning, lek och aktivering sker i våra trivsamma rastgårdar i vacker utomhusmiljö och inomhus. En annan viktig stund på dagen är vilostunden då alla hundarna vilar i sina tilldelade rum. Alla våra rum är anpassade för att eftersträva så hög trivselfaktor som möjligt. 

Här följer ni med oss steg för steg:

VID INSKRIVNING - MEDTAG VACCINATIONSINTYG

 

   Vi kräver att alla våra dagisgäster är vaccinerade och försäkrade. Vaccin mot kennelhosta ska ges årligen och vi uppskattar att alla hundägare informerar personalen när ny vaccinering gjorts.

VID SJUKDOM

  Vi är väldigt noga med att inte ta emot smittade hundar på vårt dagis. Minsta lilla symptom så som hosta, harklingar, kräkningar eller diarré vill vi att ni som hundägare kontaktar personalen via telefon så att vi gemensamt kan komma överens om din hund ska vara hemma eller kan komma till dagis som vanligt.

  Vi förstår att det är svårt för er att avgöra om hunden bär på en smittsam sjukdom eller inte, därför rekommenderar vi alltid att ni rådfrågar vår välutbildade personal.

PRISER OCH TJÄNSTER

Scroll to Top